cleveleys blackpool architects building renovation

Tarn Road


Domestic Renovation

Brief

This project was full of creativity from the outset. The client wanted to transform their existing property to create something special, featuring lots of steel and glass to give a contemporary feel.

cleveleys blackpool architects building renovation

The Solution

Extending the rear of the property allowed us to completely transform the look of the house. Including large glazed sections allowed an incredible amount of natural light to flood into the open plan kitchen and family area, and gave access to the stunning green areas to the rear of the property.

A stand out feature was a mezzanine level that hung from the roof, overlooking the ground floor family space – which required us to work closely with the engineer.

To achieve the desired results on this project we produced numerous concept options to ensure we fully met the clients requirements for layout and high standard of finishing. Followed by highly detailed working drawings to ensure the construction process ran as smoothly as possible.

cleveleys blackpool architects building renovation
Before - Back
cleveleys blackpool architects building renovation
Before - Inside
domestic renovation Thornton Cleveleys Tarn Road architecture
Before - Back
cleveleys blackpool architects building renovation
cleveleys blackpool architects building renovation
cleveleys blackpool architects building renovation
cleveleys blackpool architects building renovation
cleveleys blackpool architects building renovation
domestic renovation Thornton Cleveleys Tarn Road architecture